top of page

1.

Laura

31 jaar 

Hoorn

2.

Tweede item. Voeg hier eigen tekst toe of koppel informatie vanuit je verzameling.

3.

Derde item. Voeg hier eigen tekst toe of koppel informatie vanuit je verzameling.

4.

Vierde item. Voeg hier eigen tekst toe of koppel informatie vanuit je verzameling.

5.

Vijfde item. Voeg hier eigen tekst toe of koppel informatie vanuit je verzameling.

6.

Zesde item. Voeg hier eigen tekst toe of koppel informatie vanuit je verzameling.

7.

Zevende item. Voeg hier eigen tekst toe of koppel informatie vanuit je verzameling.

Laura Nicole 

Het begin

Dit vind ik altijd het moeilijkste wat er is. Iets over mezelf vertellen, wat dan ook interessant is voor je. Ik ga me best doen. Een klik met je fotograaf is namelijk echt super belangrijk! Het moet bij je passen. De een houd van opvallende kleding en de ander trekt liever iets simpels aan. De één houd van mooie stoffen, de ander van denim. Je zal wel denken, waar we ze nou heen met dit verhaal? Nou, ik ben dus een vrij rustige fotograaf. Ik regisseer niet. Het liefste fotograaf ik jullie in je eigen huis of buurt. Ik kom niet met gekke ideeën of zeg dat je gekke woorden moet roepen. Ik vind het vooral belangrijk dat jij/jullie je op je gemak voelen bij mij, en jezelf bent! Dan sta je ook op de foto als jezelf. En voor de één is dat uitbundig en voor de ander wat rustiger. Ik ben meer een documentaire fotograaf. Ik probeer de spontane momenten die zich voordoen vast te leggen. Ik hou van mooie plaatjes, van emoties en van rust. Op een bruiloft zul je mij niet de hele dag in je nek voelen hijgen. Sterker nog, op sommige momenten zul je later denken; was zij daar? Naast deze aanpak moet je natuurlijk ook houden van mijn stijl. Maar dat kun je genoeg zien bij de foto's op mijn site en social media. 

Oké, nu echt over mij

"Ik heb gestudeerd aan de Hes (..) maar nooit meer wat mee gedaan."

Iets meer over wat ik doe naast het fotograferen. Ik ben alleenstaande mama van het allerliefst jongetje in de wereld, Sem van 4 jaar en ben ik baasje van hondje Boomer. Ik ben 31 lengtes jong. Ik heb gestudeerd aan de HES (Hoge Economische School) in Amsterdam waar ik commerciële economie heb gevolgd, maar nooit meer wat mee heb gedaan. Ik ben na mijn studie terecht gekomen in de sportschool en ben daar nu manager van het allerleukste team die er bestaat. Verder geef ik training aan een dansteam waar ik zelf vroeger ook gedanst heb. Momenteel woon ik in het dorpse Warder, maar ik ben geboren en getogen in Hoorn en wil daar uiteindelijk weer terug.  Naast dat ik in de sportschool werk train ik daar ook graag en ik dans ook nog een avond in de week. Ohja, en Nicole is mijn tweede naam. 

Waarom fotografie? 

"Met grote zorg heb ik toen zelf een fotograaf uitgekozen"

Naast mijn vrij drukke leventje is fotografie mijn grote hobby. Ik vind het zó leuk om mensen mooie foto's te kunnen overhandigen. Vaak nemen mensen niet de tijd om mooie foto's te maken, maar tis zo gaaf om mooie foto's te hebben van jou en je geliefde. Of gewoon van jezelf natuurlijk. Het allerleukste (heel eerlijk) vind ik bruiloften, zwangerschapshoots en een fotoshoot van twee geliefden. En baby's! Omdat dit gewoon zo puur is. En omdat mensen heel lang wat hebben aan deze foto's. Zelf heb ik het ook mogen meemaken om zwanger te raken en een baby'tje te hebben. Met grote zorg heb ik toen natuurlijk een fotograaf uitgekozen! Ze zijn maar één keer klein.. 

marmeren Textuur
IMG_0353.jpg

Anita, 32 jaar

"Ik heb mijn eigen coachingsbedrijf en heb bij Laura super spontane foto's laten maken die echt bij mijn bedrijf passen."

IMG_9642.jpg

Shanine & Martijn

"Laura heeft al onze 4 kinderen op de dag van hun geboorte direct vast gelegd. Heel blij zijn wij dat we deze bijzondere dag altijd kunnen terugkijken."

IMG_9460.jpg

Ivar, 31 jaar 

"Ik ben heel blij met de keuze voor Laura als fotograaf voor onze bruiloft. We hebben zulke gave foto's. En ideeën die we vooraf hebben aangebracht, heeft ze allemaal waargemaakt."

RECENSIES

Het begin
Nu echt over mij
Waarom fotografie?
Recensies
Contact mij!

Bedankt voor je bericht!

DSC_0201.jpg
17848088012310141.jpg
17852752075503510.jpg
bottom of page